Rosie umpluta

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 14 Aug 2012 | 4531 vizualizari

 

Am servit-o ca masa principala...a mers perfect!

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare galbena
  • 1 catel de usturoi
  • 1 avocado copt
  • un praf de rozmarin
  • sare de Himalaya
  • 1/4 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita faina de seminte de floarea soarelui
  • un praf de seminte de in macinate
  • 1 lingurita de quinoa fiarta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosie umpluta:

Toate ingredientele merg la blender mai putin avocado si uleiul.

Pasam cu furculita avocado si adaugam restul ingredientelor mixate la blender. Amestecam bine.

Taiem  capacul rosiei si scoatem pulpa din interior.

Umplem rosia cu compozitia delicioasa si stropim cu uleiul de masline.

Servim cu placere un preparat foarte sanatos si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosie umpluta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

16.08.2012, 16:30

antici_gabytza
Iri...va multumesc mult!

Lau 1

16.08.2012, 16:40

ce bunatate

RuxyRux 1

16.08.2012, 17:03

Multumesc draga mea Lau!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor